2016. május 7., szombat

Köszönetnyílvánítás


Kedves Olvasóim!

Elérkeztünk hát ide a végéhez is. Ez volt az első blogom, amit írtam és szerencsére be is fejeztem. Igazából magam se tudom, hogy ilyenkor mit szokás írni, de annyit biztos megjegyeznék, hogy nélkületek semmi sem jöhetett volna létre. 
Emlékszem mikor remegő ujjakkal töltöttem fel a legelső részt és meglepetésemre kaptam egy kommentet is rá. Eszméletlenül boldog voltam úgymint, mikor feliratkozott egy olvasó a blogra. Sikítozva ugráltam összevissza és most nézzük csak meg, már 20-an iratkoztatok fel a történetemre, ami nem kis szám. Lehet sokaknak ez elég kevés, de nekem ez még a legmerészebb álmaimban sem szerepelt. :)
A sztori írása folyamán sokszor gondolkoztam azon, hogy fejezzem e be, hisz a vége felé elhagyott az ihlet, szerencsére nem sokára - sok álmatlan éjszaka után -, megvilágosodtam. :) Bocsánat így utólag a rengeteg késésért, és remélem azért valakinek tetszett a történet, úgy öszvissz. 

És most írnék a "második évad" témáról is. Sokat agyaltam ezen a témán, ugyanis bennem meg is van, hogy mi lehetne a cselekménye, ám szerintem az már túl klisés lenne. Tehát a döntésem: nem. Nem akarom félbehagyni a történetet, ha például nem lenne ihletem hozzá, és nem akarnám, hogy csalódjatok bennem. Az epilógus utáni dolgokat rátok bízom, úgy alakítjátok tovább a történetet, ahogy akarjátok, de én nem szándékozom tovább írni :) És, hogy Del meghalt-e vagy él-e? Ki tudja?

De ennyivel nem tudtok magatokról lerázni, ugyanis egy új történetet tervezek magamban. Mivel most egy kicsit az Elfojtott Érzelmekre koncentrálok, csak nyár felé tervezem publikálni azt, de még bármi változhat. Ha megnyílik a blog, akkor magától értetődően azt itt ki fogom írni. Hogy miről fog szólni az, majd akkor kiderül :)

Nem szeretném az időtöket arra pazarolni, hogy adatokat soroljak fel itt, így csak még annyit fűznék hozzá, hogy köszönöm a támogatást és minden mást is ( itt gondolok a díjakra, a pipákra, komikra). Remélem élveztétek a Fake Love olvasását, annyira mint én az írását. Szörnyen fog hiányozni a történet :)

Puszil Mindenkit Kira!

Ut.: kérek minden olvasót, hogy az Epilógus vagy talán ennek a végére fűzzön néhány sort, arról, hogy tetszett e neki a sztori, vagy sem!

2 megjegyzés:

  1. Drága Kira!
    Igaz, hogy már írtam az epilógushoz, de azt hiszem ide is illendő volna írni pár utolsó sort zárás képpen.
    Mivel a történetről tudod a száz százalékban pozitív véleményemet, azt kár lenne elismételni, remélem tisztában vagy vele, hogy imádtam.
    A második évaddal kapcsolatos döntésedet is megértem és tiszteletben tartom, ez a történet talán tényleg úgy ért véget, ahogy véget kellett érnie. Ezzel különlegesebbé tetted és nem lett vontatott a vége felé sem. Ennek ellenére kíváncsian várom a következő blogodat, biztos vagyok benne tartogatsz még számunkra meglepetéseket.
    Nagyon gratulálok minden sikeredhez, valóban nem kis munka elkezdeni az első blogodat és neked sikerült csodálatosan indítanod! Őszinte elismerésem.
    Még egyszer sok sikert a továbbiakban, mindent megteszek, hogy továbbra is támogassalak!
    Millió puszi: Brooklyn C. Aleck xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Brooklyn!
      Köszönöm azt hogy időt szántál arra, hogy Írj Számomra pár sort, szörnyen jól estek bíztató szavaid. :)
      Remélem majd, hogy az új történetem is elnyeri majd a tetszésedet es velem tartasz akkor is! Köszönöm Mégegyszer!
      Puszil Kira!

      Törlés